Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 00:00

Αναζήτηση εκπροσώπων ΕΔΔΕ για το ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ

Το ΔΣ της ΕΔΔΕ ανακοινώνει την έναρξη συμμετοχής της ΕΔΔΕ στο πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ.

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας σε αυτό η ΕΔΔΕ θα ορίσει έναν εκπρόσωπο στην Εθνική Επιτροπή του προγράμματος αλλά και έναν αντικαταστάτη του.

Οι εκπρόσωποί μας θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου του προγράμματος, θα ενημερώνουν το ΔΣ και το Σύλλογο μέσα από το ΔΣ για το έργο και την πορεία του προγράμματος και θα εκπροσωπούν την ΕΔΔΕ σε όποια πιθανή επίσημη εκδήλωση χρειαστεί.

Οι συναντήσεις γίνονται στην Αθήνα.

Θα θέλαμε όποιος από τους συνάδελφους ενδιαφέρεται για συμμετοχή στο πρόγραμμα να αποστείλει το βιογραφικό του και την επιθυμία του για να είναι εκπρόσωπος της ΕΔΔΕ στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Τετάρτη 22/1/2014.

Αντιπρόεδρος: Δημοσθενόπουλος Χάρης

Γραμματέας: Τσιρώνης Βασιλης

Ταμίας: Τσιούδας Θανάσης

Μανωλαράκης Μανώλης