Μέλος ΕΔΔΕ | ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ (Msc)

Ελεύθερος Επαγγελματίας Διαιτολόγος

Μέλος ΔΣ / Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΔΕ

Αρ. Μητρώου Μέλους ΕΔΔΕ : 08-107

Ατομικά Στοιχεία

  • Όνομα: ΒΑΣΙΛΗΣ
  • Επώνυμο: ΤΣΙΡΩΝΗΣ
  • Πατρώνυμο: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στοιχεία Εκπαίδευσης / Εργασίας

  • Ίδρυμα: ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Επίπεδο Σπουδών: Msc
  • Έτος Αποφοίτησης: 2012
  • Τίτλος Εργασίας: Ελεύθερος Επαγγελματίας Διαιτολόγος
Βασίλης Τσιρώνης
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ)
 
Ιδιοκτήτης Διαιτολογικού Γραφείου "Health Nutrition", στην Θεσσαλονίκη.
 
Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του "ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης".
Αποφοίτησε το 2012.
Καλές Θάλασσες με Υγεία

Καλές Θάλασσες με Υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις  2/10, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Καλές Θάλασσες με Υγεία”, από την Επιστημονική Επιτροπή Κρητικής Διατροφής και την “Daskalakis Congress – trv”, στο Μικρολίμανο.

Οι Καθηγητές Ιατρικής κ.Χανιώτης και κ.Helstrand, o  C.Manager του ομίλου Αγγελικούση κ.Μιχελόγκονας, της Eletson κ.Τζήμας, ο Αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξανδράτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας κ.Βασιλης Τσιρώνης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΠ κ.Μαυρίκος, ο Χρυσός Ολυμιονίκης κ.Ταμπάκος, o Eθνικός Στρατιωτικός μας Αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, Αντιναύαρχος κ.Παυλόπουλος και η ψυχολόγος κ. Hellstrand, μίλησαν για την ψυχική υγεια των ναυτιλομένων, τους κινδύνους εν πλω, την Διατροφή τους, τις συνθήκες διαβίωσης σε σύγχρονα πλοία, το σεβασμό στη θάλασσα και τα πληρώματα σήμερα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, ο Διοικητής της ΑΕΝ Εμπορικού Ναυτικού και κλιμάκιο σπουδαστών,  η Διοίκηση της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, η Διοίκηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ο ναυτιλιακός όμιλος Αγγελικούση, ο όμιλος Eletson, το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων, η ΕΛΔΕ, Εκπρόσωπος της Αστυνομίας και άλλοι σημαντικοί Φορείς.

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τη σύγχρονη ναυτιλιακή οικογένεια και σημαντικές οι προτάσεις των Επιστημόνων.

Την εκδήλωση από την αρχή ως το τέλος κάλυψαν τηλεοπτικά συνεργεία της ΕΡΤ, ενώ η Αστυνομία φρόντισε για την ασφάλεια των συνέδρων το Σάββατο 2/10 και την Κυριακή 3/10 το πρωί, στις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επικεφαλής Έλληνες  Ολυμπιονίκες στο Μικρολίμανο από ξηράς και θαλάσσης.

Υποστηρικτές των ανωτέρω εκδηλώσεων η ΑΝΕΚ, ΕΤΑΝΑΠ-ΣΑΜΑΡΙΑ, ΝΕW YORK COLLEGE, MAVRIKOS IMPORTS S.A., NAΣ, και ΠΟΙΑΘ.

Περισσότερα
6η Ημερίδα Διατροφής ΕΜΠΑΚΑΝ

6η Ημερίδα Διατροφής ΕΜΠΑΚΑΝ

Τίτλος Ημερίδας :  "Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου"

Η 6η Ημερίδα Διατροφής της εταιρείας ΕΜΠΑΚΑΝ, θα πραγματοποιηθεί στις 9/10/21 στο Αμφιθέατρο "Φαίδων Φέσσας" του Λαϊκού Νοσοκομείου, στην Αθήνα, με θεματολογία που σχετίζεται με τη Διατροφή στα Μεταβολικά Νοσήματα, αλλά και την Άσκηση, την Ψυχολογία και την Τεχνολογία Τροφίμων.

Οι Ημερίδες Διατροφής τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν μία ευκαιρία για συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα Διατροφής και καρδιαγγειακού κινδύνου, με πάνω από 250 άτομα κάθε χρόνο, με πολύ ζωντανό και διαδραστικό τρόπο που κάθε χρόνο συμβάλει στη μεγάλη τους επιτυχία και αποδοχή από τους συμμετέχοντες.

Η Ημερίδα φέτος θα πραγματοποιηθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ, με τη φυσική και ενεργή συμμετοχή των συνέδρων αλλά και την ταυτόχρονη παρακολούθησή του από Επαγγελματίες Υγείας μέσω Διαδικτύου, σε εναρμόνιση με το εξαγγελθέν Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην online φόρμα συμμετοχής

Σε περίπτωση που για επιδημιολογικούς λόγους επιβληθεί από την Πολιτεία απαγόρευση συνεδρίων με φυσική παρουσία, η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί καθ΄ ολοκληρίαν διαδικτυακά.

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Χάρης Δημοσθενόπουλος

Περισσότερα
Για μια Ελλάδα με Μέλλον & Παιδιά

Για μια Ελλάδα με Μέλλον & Παιδιά

Συμμετοχή της ΕΔΔΕ στην Εκδήλωση "Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά".

Η ΕΔΔΕ θα συμμετάσχει στην Εκδήλωση "Για μια Ελλάδα με Μέλλον & Παιδιά", με μια ομιλία προς τους συμμετέχοντες, από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Κο Βασίλη Τσιρώνη.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται όσοι/ες θέλουν να παρευρεθούν, να κάνουν τηλεφωνική κράτηση (στο 210 9243552), έως τις 10/3.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημ/νία :  20/3/22
Ώρα :  10:30 - 15:00
Χώρος :  Πλοίο ΑΝΕΚ (Πειραιάς)


- - - -    - - - -    - - - -    - - - -

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Aθήνα,  21 Mαρτίου 2022

Tην  Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση "Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά", από την Daskalakis Congress-Trv και την επιστημονική επιτροπή προώθησης της Κρητικής Διατροφής.

H διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο πλοίο "ΚΡΗΤΗ" στον λιμένα Πειραιώς, όπου προσφέρθηκε πρωινό και πλούσιο μεσημεριανό γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι  δημογραφικές επισημάνσεις, η Διατροφή και γονιμότητα, η στήριξη των ενόπλων δυνάμεων στη δημιουργία Οικογένειας, ο πρωταθλητισμός και οικογένεια, και άλλα σημαντικά θέματα παρουσιάστηκαν.

Tοποθετήθηκαν οι Καθηγητές Ιατρικής κ.Χανιώτης, κ.Σφακιανούδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας κ.Τσιρώνης, ο κλινικός ψυχολόγος κ.Κάλας, οι Ολυμπιονικες κ.Δήμας και κ.Παπά, η τ.Υπουργός κ.Πάλλη-Πετραλιά, το μέλος του ΔΣ της Ολυμπιακής Επιτροπής κ.Νικολόπουλος, η Σμήναρχος κ.Μιχοπούλου - Διοίκηση Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ κ.Πατούλης, και εκπρόσωποι του δήμου Πειραιά, της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών, Ομόνοιας και άλλων φορέων.

Xαιρετισμούς έστειλαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ.Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού-Πολιτισμού κ.Αυγενάκης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού κ.Φραγκάκης, ο Αρχηγός Λιμενικού σώματος Αντιναύαρχος κ.Αλεξανδράκης, ο Αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξαδράτος, η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ.Νταιφά, και πολλοί επιστημονικοί φορείς.

Την εκδήλωση όπως πάντα κάλυψε η ΕΡΤ και 15 ακόμη κορυφαίοι χορηγοί επικοινωνίας.

Η χθεσινή εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Π. Συνδέσμου Εφοδιαστών πλοίων, και της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής.

Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνία με Μέλος

Κοινοποίηση Σελίδας