Μέλος ΕΔΔΕ | ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ (Msc)

Ελεύθερος Επαγγελματίας Διαιτολόγος

Μέλος ΔΣ / Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΔΕ

Αρ. Μητρώου Μέλους ΕΔΔΕ : 08-107

Ατομικά Στοιχεία

  • Όνομα: ΒΑΣΙΛΗΣ
  • Επώνυμο: ΤΣΙΡΩΝΗΣ
  • Πατρώνυμο: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στοιχεία Εκπαίδευσης / Εργασίας

  • Ίδρυμα: ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  • Επίπεδο Σπουδών: Msc
  • Έτος Αποφοίτησης: 2012
  • Τίτλος Εργασίας: Ελεύθερος Επαγγελματίας Διαιτολόγος
Βασίλης Τσιρώνης
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ)
 
Ιδιοκτήτης Διαιτολογικού Γραφείου "Health Nutrition", στην Θεσσαλονίκη.
 
Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του "ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης".
Αποφοίτησε το 2012.
Καλές Θάλασσες με Υγεία

Καλές Θάλασσες με Υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις  2/10, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Καλές Θάλασσες με Υγεία”, από την Επιστημονική Επιτροπή Κρητικής Διατροφής και την “Daskalakis Congress – trv”, στο Μικρολίμανο.

Οι Καθηγητές Ιατρικής κ.Χανιώτης και κ.Helstrand, o  C.Manager του ομίλου Αγγελικούση κ.Μιχελόγκονας, της Eletson κ.Τζήμας, ο Αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξανδράτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας κ.Βασιλης Τσιρώνης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΠ κ.Μαυρίκος, ο Χρυσός Ολυμιονίκης κ.Ταμπάκος, o Eθνικός Στρατιωτικός μας Αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, Αντιναύαρχος κ.Παυλόπουλος και η ψυχολόγος κ. Hellstrand, μίλησαν για την ψυχική υγεια των ναυτιλομένων, τους κινδύνους εν πλω, την Διατροφή τους, τις συνθήκες διαβίωσης σε σύγχρονα πλοία, το σεβασμό στη θάλασσα και τα πληρώματα σήμερα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, ο Διοικητής της ΑΕΝ Εμπορικού Ναυτικού και κλιμάκιο σπουδαστών,  η Διοίκηση της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, η Διοίκηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ο ναυτιλιακός όμιλος Αγγελικούση, ο όμιλος Eletson, το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων, η ΕΛΔΕ, Εκπρόσωπος της Αστυνομίας και άλλοι σημαντικοί Φορείς.

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τη σύγχρονη ναυτιλιακή οικογένεια και σημαντικές οι προτάσεις των Επιστημόνων.

Την εκδήλωση από την αρχή ως το τέλος κάλυψαν τηλεοπτικά συνεργεία της ΕΡΤ, ενώ η Αστυνομία φρόντισε για την ασφάλεια των συνέδρων το Σάββατο 2/10 και την Κυριακή 3/10 το πρωί, στις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επικεφαλής Έλληνες  Ολυμπιονίκες στο Μικρολίμανο από ξηράς και θαλάσσης.

Υποστηρικτές των ανωτέρω εκδηλώσεων η ΑΝΕΚ, ΕΤΑΝΑΠ-ΣΑΜΑΡΙΑ, ΝΕW YORK COLLEGE, MAVRIKOS IMPORTS S.A., NAΣ, και ΠΟΙΑΘ.

Περισσότερα
6η Ημερίδα Διατροφής ΕΜΠΑΚΑΝ

6η Ημερίδα Διατροφής ΕΜΠΑΚΑΝ

Τίτλος Ημερίδας :  "Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου"

Η 6η Ημερίδα Διατροφής της εταιρείας ΕΜΠΑΚΑΝ, θα πραγματοποιηθεί στις 9/10/21 στο Αμφιθέατρο "Φαίδων Φέσσας" του Λαϊκού Νοσοκομείου, στην Αθήνα, με θεματολογία που σχετίζεται με τη Διατροφή στα Μεταβολικά Νοσήματα, αλλά και την Άσκηση, την Ψυχολογία και την Τεχνολογία Τροφίμων.

Οι Ημερίδες Διατροφής τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν μία ευκαιρία για συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα Διατροφής και καρδιαγγειακού κινδύνου, με πάνω από 250 άτομα κάθε χρόνο, με πολύ ζωντανό και διαδραστικό τρόπο που κάθε χρόνο συμβάλει στη μεγάλη τους επιτυχία και αποδοχή από τους συμμετέχοντες.

Η Ημερίδα φέτος θα πραγματοποιηθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ, με τη φυσική και ενεργή συμμετοχή των συνέδρων αλλά και την ταυτόχρονη παρακολούθησή του από Επαγγελματίες Υγείας μέσω Διαδικτύου, σε εναρμόνιση με το εξαγγελθέν Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην online φόρμα συμμετοχής

Σε περίπτωση που για επιδημιολογικούς λόγους επιβληθεί από την Πολιτεία απαγόρευση συνεδρίων με φυσική παρουσία, η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί καθ΄ ολοκληρίαν διαδικτυακά.

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Χάρης Δημοσθενόπουλος

Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνία με Μέλος

Κοινοποίηση Σελίδας