Πληροφορίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις  2/10, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Καλές Θάλασσες με Υγεία”, από την Επιστημονική Επιτροπή Κρητικής Διατροφής και την “Daskalakis Congress – trv”, στο Μικρολίμανο.

Οι Καθηγητές Ιατρικής κ.Χανιώτης και κ.Helstrand, o  C.Manager του ομίλου Αγγελικούση κ.Μιχελόγκονας, της Eletson κ.Τζήμας, ο Αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξανδράτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας κ.Βασιλης Τσιρώνης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΠ κ.Μαυρίκος, ο Χρυσός Ολυμιονίκης κ.Ταμπάκος, o Eθνικός Στρατιωτικός μας Αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, Αντιναύαρχος κ.Παυλόπουλος και η ψυχολόγος κ. Hellstrand, μίλησαν για την ψυχική υγεια των ναυτιλομένων, τους κινδύνους εν πλω, την Διατροφή τους, τις συνθήκες διαβίωσης σε σύγχρονα πλοία, το σεβασμό στη θάλασσα και τα πληρώματα σήμερα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, ο Διοικητής της ΑΕΝ Εμπορικού Ναυτικού και κλιμάκιο σπουδαστών,  η Διοίκηση της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, η Διοίκηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ο ναυτιλιακός όμιλος Αγγελικούση, ο όμιλος Eletson, το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων, η ΕΛΔΕ, Εκπρόσωπος της Αστυνομίας και άλλοι σημαντικοί Φορείς.

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τη σύγχρονη ναυτιλιακή οικογένεια και σημαντικές οι προτάσεις των Επιστημόνων.

Την εκδήλωση από την αρχή ως το τέλος κάλυψαν τηλεοπτικά συνεργεία της ΕΡΤ, ενώ η Αστυνομία φρόντισε για την ασφάλεια των συνέδρων το Σάββατο 2/10 και την Κυριακή 3/10 το πρωί, στις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επικεφαλής Έλληνες  Ολυμπιονίκες στο Μικρολίμανο από ξηράς και θαλάσσης.

Υποστηρικτές των ανωτέρω εκδηλώσεων η ΑΝΕΚ, ΕΤΑΝΑΠ-ΣΑΜΑΡΙΑ, ΝΕW YORK COLLEGE, MAVRIKOS IMPORTS S.A., NAΣ, και ΠΟΙΑΘ.

Φωτογραφίες Δράσης

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3