Πληροφορίες

Συμμετοχή της ΕΔΔΕ στην Εκδήλωση "Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά".

Η ΕΔΔΕ θα συμμετάσχει στην Εκδήλωση "Για μια Ελλάδα με Μέλλον & Παιδιά", με μια ομιλία προς τους συμμετέχοντες, από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Κο Βασίλη Τσιρώνη.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται όσοι/ες θέλουν να παρευρεθούν, να κάνουν τηλεφωνική κράτηση (στο 210 9243552), έως τις 10/3.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημ/νία :  20/3/22
Ώρα :  10:30 - 15:00
Χώρος :  Πλοίο ΑΝΕΚ (Πειραιάς)


- - - -    - - - -    - - - -    - - - -

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Aθήνα,  21 Mαρτίου 2022

Tην  Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση "Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά", από την Daskalakis Congress-Trv και την επιστημονική επιτροπή προώθησης της Κρητικής Διατροφής.

H διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο πλοίο "ΚΡΗΤΗ" στον λιμένα Πειραιώς, όπου προσφέρθηκε πρωινό και πλούσιο μεσημεριανό γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι  δημογραφικές επισημάνσεις, η Διατροφή και γονιμότητα, η στήριξη των ενόπλων δυνάμεων στη δημιουργία Οικογένειας, ο πρωταθλητισμός και οικογένεια, και άλλα σημαντικά θέματα παρουσιάστηκαν.

Tοποθετήθηκαν οι Καθηγητές Ιατρικής κ.Χανιώτης, κ.Σφακιανούδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας κ.Τσιρώνης, ο κλινικός ψυχολόγος κ.Κάλας, οι Ολυμπιονικες κ.Δήμας και κ.Παπά, η τ.Υπουργός κ.Πάλλη-Πετραλιά, το μέλος του ΔΣ της Ολυμπιακής Επιτροπής κ.Νικολόπουλος, η Σμήναρχος κ.Μιχοπούλου - Διοίκηση Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ κ.Πατούλης, και εκπρόσωποι του δήμου Πειραιά, της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών, Ομόνοιας και άλλων φορέων.

Xαιρετισμούς έστειλαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ.Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού-Πολιτισμού κ.Αυγενάκης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού κ.Φραγκάκης, ο Αρχηγός Λιμενικού σώματος Αντιναύαρχος κ.Αλεξανδράκης, ο Αντιπρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ.Αλεξαδράτος, η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ.Νταιφά, και πολλοί επιστημονικοί φορείς.

Την εκδήλωση όπως πάντα κάλυψε η ΕΡΤ και 15 ακόμη κορυφαίοι χορηγοί επικοινωνίας.

Η χθεσινή εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Π. Συνδέσμου Εφοδιαστών πλοίων, και της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής.

Φωτογραφίες Δράσης

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3