Πληροφορίες

Αγαπητές/τοί Συνάδελφοι,


Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ), διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση "7η Ημερίδα Διατροφής Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. & 5η Διημερίδα Διατροφής ΕΔ-ΔΕ", με θέμα "Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου".
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στο αμφιθέατρο "Φαίδων Φέσσας" του Λαϊκού Νοσοκομείου (Αθήνα).

Η θεματολογία του συνεδρίου θα περιλαμβάνει διαλέξεις για τη Διατροφή, τον Διαβήτη, την Παχυσαρκία, το Μικροβίωμα και τα Μεταβολικά Νοσήματα, τη Γενετική, την Άσκηση, την Ψυχολογία της Διατροφής .

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος ΕΔΔΕ Αττικής και της Οργανωτικής Επιτροπής της επιστημονικής εκδήλωσης, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στην Ημερίδα μας, είτε με την φυσική σας παρουσία, είτε με διαδικτυακή συμμετοχή. Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε εναρμόνιση με το εξαγγελθέν Υγειονομικό Πρωτόκολλο.
 

Για την εγγραφή σας (δωρεάν) πατήστε εδώ.


Με εκτίμηση,
 

Ο Πρόεδρος του Περιφ. Τμήματος ΕΔΔΕ Αττικής
Μανωλαράκης Μανώλης
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας
Δημοσθενόπουλος Χαρίλαος
MMedSci. PhD