Πληροφορίες

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο "DNSG 2022 - 39th International Symposium on Diabetes and Nutrition", το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο EverEden, στην Ανάβυσσο Αττικής. 

Το συμπόσιο πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από το "Diabetes and Nutrition Study Group" (DNSG), το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα σε Διεθνές Επίπεδο και βασικό στόχο έχει να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στη διατροφή και στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Στο συμπόσιο συμμετέχουν κλινικοί ιατροί, διαιτολόγοι και ερευνητές, όπου μέσω των παρουσιάσεων των ομιλιών και των εργασιών (προφορικών και αναρτημένων), την ανταλλαγή απόψεως και την επιστημονική συζήτηση αναλύονται δεδομένα και προκύπτουν εποικοδομητικά συμπεράσματα σε αυτόν τον τομέα γνώσης. 

Μετά από 10 χρόνια, το συμπόσιο επιστρέφει στην Ελλάδα όπου και θα φιλοξενηθεί στις όμορφες συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου "EverEden" στην Ανάβυσσο. Επίσης, μετά από δύο δύσκολα χρόνια, λόγω της πανδημία COVID-19, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου με δυνατότητα φυσικής αλλά και διαδικτυακής συμμετοχής.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε τις εργασίες του "DNSG 2022 - 39th International Symposium on Diabetes and Nutrition" και ευελπιστούμε σε μια συναρπαστική συνάντηση, που υπόσχεται ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων, αλλά και απολαυστική κοινωνική αλληλεπίδραση που την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη!

Συμμετοχή για αποκλειστικά Διαδικτυακή Παρακολούθηση:
62,00€ (συμπερ. ΦΠΑ)

Φόρμα Εγγραφής, εδώ :
https://registration.dnsg2022.com/