ypoyrgeio ygeias logotypo

Σήμερα δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τις Συστάσεις για την εισαγωγή στερεών τροφών στον 1ο χρόνο της ζωής.

Μπορείτε να διαβάσετε την εγκύκλιο εδώ καθώς και τις συστάσεις εδώ.

Επίσης οι συστάσεις έχουν δημοσιευθεί και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, στο link

EDDE

Εμφάνιση κα Πρόβου στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 10

Με έκπληξη και αγανάκτηση για μια ακόμα φορά γίναμε θεατές της προβολής από το κανάλι και την εκπομπή σας την Πέμπτη 10/8/2018 ατόμων που προβάλουν την εικόνα του ειδικού για τα ζητήματα της διατροφής.

Ειδικότερα παρακολουθήσαμε την κα Ασπασία Πρόβου, η οποία παρουσιάστηκε από την εκπομπή σας, σαν Οικογενειακή Ολιστική Σύμβουλος Υγείας και Διατροφής. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω:

  • Ο τίτλος που προβάλει και δηλώνει ότι κατέχει η κα Πρόβου δεν υπάρχει. Και το κυριότερο δεν είναι αναγνωρισμένος από κάποια δημόσια αρχή ή φορέα. Είναι εξώφθαλμα παραπλανητικός και ψεύτικος.
  • Το Υπουργείο Υγείας και ειδικότερα η διεύθυνση επαγγελμάτων υγείας δεν περιλαμβάνει στον κατάλογο με τα επαγγέλματα υγείας το τίτλο σύμβουλο διατροφής πόσο μάλλον τον οικογενειακό ολιστικό σύμβουλο υγείας και διατροφήςπου μάλλον αποτελεί δική της εφεύρεση.
  • Με το ΠΔ 133/2014 έχουν θεσπιστεί οι όροι και οι προϋποθέσεις απόκτησης άδειας άσκησης επαγγέλματος διαιτολόγου διατροφολόγου αλλά και το ποιοι έχουν το δικαίωμα χρησιμοποίησης του τίτλου. Σίγουρα με αυτά που δηλώνει η ίδια η κα Πρόβου δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς.
  • Η κα Πρόβου σε καμία περίπτωση δεν είναι επαγγελματίας υγείας όπως παραπλανητικά αφήνει να εννοηθεί. Πουθενά δεν υπάρχουν σε οποιοδήποτε «βιογραφικό» της αναφορές σε ακαδημαϊκά προσόντα ή τίτλους.

Σας καλούμε μέσα από την εκπομπή σας να επανορθώσετε και να αποκαταστήσετε την αλήθεια προφυλάσσοντας και εσείς τη Δημόσια Υγεία και επανορθώνοντας το δικό σας λάθος.

Σε μελλοντική σας ανάγκη να καλύψετε επιστημονικά θέματα διατροφής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος για να σας προτείνει μέλη της που μπορούν με επάρκεια και εγκυρότητα να συνδράμουν στην προσπάθειά σας.

Για το ΔΣ

Ο                                          Ο

Πρόεδρος                              Γ.Γραμματέας

 

 

EDDE

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Πολάκης απάντησε σε ερώτημα του Βουλευτή κου Μπαργιώτα αναφορικά με τις προϋποθέσεις απόκτησης άδεια άσκησης επαγγέλματος διαιτολόγου διατροφολόγου. Η απάντηση κάνει αναφορά στην επίσημη τοποθέτηση της ΕΔΔΕ.

Απάντηση σε βουλευτή

 

Το κείμενο της τοποθέτησης της ΕΔΔΕ μπορείτε να το δείτε εδώ

EDDE

Η ΕΔΔΕ θέλοντας να προχωρήσει σε άμεση ενίσχυση των πληγέντων από τη φωτιά στην Αττική προχωρά στην προσφορά:

-1000 φιαλών νερό
-10 κιβωτίων με φρυγανιές
-8 κιβωτίων με γάλα

Τα πράγματα έχουν σταλεί στην αποθήκη διαχείρισης εφοδίων ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι εκτός της προσωπικής συνεισφοράς του καθενός μας μέσω των τοπικών οργανώσεων ή φορέων θα πραγματοποιήσουμε και συλλογή προϊόντων για τους πληγέντες από τη φωτιά σε δεύτερη φάση όταν καταγραφούν οι ανάγκες τους.

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου

Ο                                                Ο

Πρόεδρος                               Γραμματέας


Σπυρίδων Κανελλάκης                 Βασίλειος Τσιρώνης

EDDE

Με αφορμή την ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κου Μπαργιώτα προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για το αν θα διευρυνθούν οι προϋποθέσεις απόκτησης της άδειας άσκησης επαγγέλματος του Διαιτολόγου Διατροφολόγου και προς άτομα κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, θα θέλαμε να κάνουμε τις παρακάτω επισημάνσεις:

Αρχικά το ερώτημα εμφανέστατα αναζητά απάντηση προς εξυπηρέτηση συμφερόντων τρίτου προσώπου. Που μάλλον έχει συναντήσει νομικά προβλήματα στο να νομιμοποιήσει την δραστηριότητα του σαν Διαιτολόγος Διατροφολόγος στην Ελλάδα. Και που επειδή δεν μπορεί να υπερκεράσει το φράγμα στην ανομία που λέγεται Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος αναζητά νομική παράκαμψη με τροποποίηση του ΠΔ 133/2014.

Παραπέρα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ερωτώντα βουλευτή ότι δεν υπάρχει κάποιο γραμματικό ή εκφραστικό ή συντακτικό λάθος στο Προεδρικό Διάταγμα. Είναι με σαφήνεια και απόλυτη διαύγεια διατυπωμένη (σε όλη του την έκταση και όχι μόνο στο με σκοπιμότητα παρουσιαζόμενο απόσπασμα του Προεδρικού Διατάγματος) η σαφής πρόθεση της Ελληνικής Πολιτείας να αποδώσει το δικαίωμα να φέρουν το τίτλο του Διαιτολόγου Διατροφολόγου αλλά και να ασκούν το επάγγελμα του Διαιτολόγου Διατροφολόγου ΜΟΝΟ αυτοί που προέρχονται από συγκεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα με συγκεκριμένο ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ και πιστοποιημένη από την Ελληνική Πολιτεία κατάρτιση. Για αυτό και γίνεται ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ αναφορά στα ιδρύματα αυτά και όχι γενική και αόριστη τοποθέτηση.

Η (υπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες και ανάγκες) ερώτηση του Βουλευτή βρίσκει την απόλυτη και ξεκάθαρη απάντηση της μέσα στο ίδιο το ΠΔ 133/20014 που έρχεται να ορίσει και την διαδικασία απονομής της Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος σε όσους δεν προέρχονται από τα ρητά αναφερόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Έτσι λοιπόν (όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στο ΠΔ 133/2014) μέσα από την διαδικασία αναγνώρισης και αντιστοίχησης ακαδημαϊκών προσόντων στο ΔΟΑΤΑΠ είτε μέσα από την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων στο ΣΑΕΠ κάποιος μπορεί να αποκτήσει Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Διαιτολόγου Διατροφολόγου. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα και τόσο διάφανα. Δεν χρειάζεται να “ξεχειλώσει” η νομοθεσία για να εξυπηρετηθούν τα όποια συμφέροντα.

Παραπέρα θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όπως σε όλα τα επαγγέλματα που απαιτούν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (πχ, ιατρού, φυσιοθεραπευτή, νοσηλευτή, ψυχολόγου, δικηγόρου, πολιτικού μηχανικού, ηλεκτρολόγου μηχανικού κλπ) αναγκαίο κριτήριο είναι η απόκτηση βασικού τίτλου σπουδών στην αντίστοιχη ειδικότητα. Η επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας παγκοσμίως, όπως κάθε επιστήμη υγείας θεωρείται, ξεχωριστή επιστήμη λόγω του πολύ μεγάλου επιστημονικού της πεδίου.

Οι βασικές σπουδές του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου καλύπτουν της βασικές γνώσεις σε ένα εύρος αντικειμένων για να μπορέσει ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος να αντιμετωπίσει υπεύθυνα και με ασφάλεια τόσο φυσιολογικές όσο και παθολογικές καταστάσεις. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σε αντικείμενα όπως εργοφυσιολογία, ιατρική ή ακόμα και διαιτολογία δεν μπορούν να καλύψουν το απαιτούμενο εύρος γνώσεων για την άσκηση του επαγγέλματος. Η ιδέα αυτή, σκεπτόμενοι λογικά, αγγίζει τα όρια της παράνοιας αν αναλογιστούμε ότι ένας φυσιοθεραπευτής με μεταπτυχιακό στην παιδιατρική θα μπορούσε να ασκήσει το επάγγελμα παιδιάτρου, ένας κοινωνιολόγος που έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό στο διεθνές δίκαιο το επάγγελμα του δικηγόρου και ένας διαιτολόγος που έχει παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό στον μεταβολισμό των οστών το επάγγελμα του ορθοπεδικού.

Ας κατανοήσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι όσο δεν θεσμοθετεί το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου των Διαιτολόγων Διατροφολόγων, όσο υποκύπτει στις πιέσεις τρίτων και δεν προχωρά στον άμεσο προσδιορισμό της Διαιτολογικής Πράξης, όσο δεν αυστηροποιεί και δεν συγκεκριμενοποιεί τις ποινές απέναντι σε φαινόμενα ψευτοειδικών ψευτοδιαιτολόγων τόσο θα αυξάνονται τα κρούσματα “παρεμβάσεων” για αντιεπιστημονική και πέρα από κάθε λογική αλλαγής της νομοθεσίας.

Και όσο οι ποινές θα παραμένουν χάδι τόσο θα πολλαπλασιάζονται οι ΩΡΛ - ειδικοί θρέψης, οι “Ολιστικοί” παθολόγοι που θεραπεύουν το καρκίνο, και οι πνευμονολόγοι με τα μαγικά τεστ δυσανεξίας που έχει απαγορεύσει το Υπουργείο Υγείας. Και θα παραβιάζουν τη νομοθεσία, θα θέτουν σε αμφισβήτηση τη λογική, το αίσθημα δικαίου και τη δημόσια υγεία.

Για εμάς η προάσπιση της δημόσιας υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη. Καλούμε λοιπόν το υπουργείο και τους πολιτικούς φορείς για άμεση απάντηση σε προκλήσεις ισοπέδωσης της επιστημονικότητας και της δημόσιας υγείας.

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου

Ο                                                Ο

Πρόεδρος                               Γραμματέας


Σπυρίδων Κανελλάκης                 Βασίλειος Τσιρώνης

efad logo

EFAD invites you to contribute to the 2018 European Dietetic Action Plan (EuDAP) survey at

daskal3

Mε τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου στο χώρο του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοίας ανοιχτής θαλάσσης η Επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Διατροφή-Ασκηση-Υγεία”.

EDDE

Ανακοίνωση Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος κατόπιν αναφοράς πολιτών, προχώρησε σε διερευνητικό ερώτημα προς στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας στην περιφέρεια Κοζάνης αναφορικά με την δραστηριότητα του κυρίου Γκουλαξίδη Ντένη στη πόλη της Πτολεμαΐδας.

Κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο λειτουργίας του κου Γκουλαξίδη Ντένη διαπιστώθηκε ότι το γραφείο του λειτουργούσε χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια. Επίσης διαπιστώθηκε ότι και ο ίδιος δεν ήταν κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Διατολόγου Διατροφολόγου παρά τις όποιες δηλώσεις και διαφημιστικές προβολές έχει κάνει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

Παραπέρα διαπιστώθηκε ότι στο χώρο γίνονταν παράνομη εμπορία και διακίνηση συμπληρωμάτων διατροφής μιας και δεν υπήρχε σχετική άδεια λειτουργίας καταστήματος εμπορίας συμπληρωμάτων αλλά ούτε είχαν ακολουθηθεί οι διαδικασίες της υφιστάμενης νομοθεσίας.

Ενημερώνουμε τους πολίτες καταναλωτές να αποφύγουν οποιαδήποτε σύσταση από μη ειδικούς, μη κατόχους άδειας άσκησης επαγγέλματος και να αναζητήσουν υπηρεσίες διατροφής από νόμιμους διαιτολόγους-διατροφολόγους. Επίσης να αποφεύγουν τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής που δεν έχουν γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Δείτε την αναφορά της ΕΔΔΕ εδώ

Γκουλαξίδης αναφορα περιφέρειας Κοζάνης1

Γκουλαξίδης αναφορα περιφέρειας Κοζάνης2

eklogika-kentra 680 341471 035545

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΔΕ 2018

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα 

για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της

Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

 

 

ΣΥΝΟΛΟ Αττικής Αν.Μ.Θρ. Κ. Μακ Κρήτη Ν.Αιγαίο Δ. Ελλάδα Θεσ 1 Θεσ 2
Ψήφησαν 319 102 13 104 37 10 13 21 19
Έγκυρα 302 94 13 104 35 7 12 19 18
Λευκά 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Άκυρα 17 8 0 0 2 3 1 2 1

 

Περιφέρεια ΨΗΦ ΕΓΚΥΡΑ ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Ανεξαρτητο Υποψήφιος
Μαλαχάς
Δ. ΕΛΛΑΔΑ 13 12 1 0 10 1 1
ΑΜΘ 13 13 0 0 8 3 2
Ν.ΑΙΓΑΙΟ 10 7 3 0 7 0 0
ΑΤΤΙΚΗ 102 94 8 0 73 14 7
ΘΕΣΣΑΛΙΑ 1 21 19 2 0 16 2 1
ΘΕΣΣΑΛΊΑ 2 19 18 1 0 17 1 0
ΚΡΗΤΗ 37 35 2 0 29 4 2
Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 104 104 0 0 89 13 2
  319 302 17 0 249 38 15
Α κατανομή         5 0 0
Β κατανομή         1 0 0
Γ κατανομή         0 1
σύνολο ΕΔΡΕΣ         6 1 0

 

 

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ
ΤΑΚΤΙΚΟΙ
ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 129 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 108
ΤΣΙΟΥΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 107
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 100
ΥΔΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 71
ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ 45
ΖΟΥΜΠΑΝΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 31 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ
     
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ 43 ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣIA 28
ΛΑΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 23
ΠΑΦΙΛΗ ΖΩΗ 17
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ 12
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 10
ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 14 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ
     
Συγκρότηση ΔΣ
Πρόεδρος   ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Αντιπρόεδρος   ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
Γ.Γραμματέας   ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ταμείας   ΤΣΙΟΥΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Μέλη   ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
    ΥΔΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΖΟΥΜΠΑΝΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

ΑΜΘ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Πανταζής Τάκας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δρένου Δέσποινα
ΤΑΜΙΑΣ Κυριατζίδου Αθανασία
   
ΑΤΤΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μίαρη Παναγιώτα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Μιχαήλ Μαριέττα
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πίγγιου Ειρήνη
ΤΑΜΙΑΣ Σκουφάς Στάθης
ΜΕΛΗ Κάρτσωνας Στάθης
  Ίσαρη Γεωργία
  Λάζου Ευγενία
   
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γκέρκη Ελευθερία
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ρέβελου Δώρα
ΤΑΜΙΑΣ Λειβαδίτη Σίσσυ
   
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τζέκος Θωμάς
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γιαννακούλα Ελένη
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ευαγγέλου Ιωάννα
ΤΑΜΙΑΣ Μακρής Κωνσταντίνος
   
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Λεμπέσης Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Παπαναστασίου Πολυξένη-Μαρία
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Αθανασιάδης Ελευθέριος
ΤΑΜΙΑΣ Σταύρου Σταυρινή
ΜΕΛΗ Κόκκινος Νικόλαος
  Μπαϊρακτάρη Μαρκέλλα
  Καραΐσκου Αυγή
   
ΚΡΗΤΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μασσαούτη Ειρήνη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γιακουμάκης Μάνος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κουρούπη Ευαγγελία
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Λεβαντία Αδαμάκη
ΤΑΜΙΑΣ Λιναρδάκης Στέλιος
 ΜΕΛΗ Βασιλείου Γιώργος
  Τσαγκαρακη Όλγα
   
   
Ν. Αιγαίο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Χρύσα Καραγιάννη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ματίνα Πουλλή
ΤΑΜΙΑΣ Λήδα Παπακωνσταντίνου
   
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ
Αστερίου Ελένη
Γίδας Αποστολος
Τζιράρκας Δημητρης

voting-paper-ballots

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 
για την εκλογή Περιφερειακών Συμβουλίων 
Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος
2018


Για Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής 
(εκλέγονται 7)

   ΨΉΦΟΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΑΡΗ 42
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΚΟΥΦΑΣ 23
ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΣΑΡΗ 19 
ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΓΓΙΟΥ 11
ΜΑΡΙΕΤΤΑ (ΜΑΡΙΑ) ΜΙΧΑΗΛ 11
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΣ 9
ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΖΟΥ  8 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΙΡΑΡΚΑΣ 7
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ 7
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 6
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΛΥΝΟΣ 5

 

Για Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
(εκλέγονται 3)

 

    ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΔΡΕΝΟΥ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ) 8 1
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ 4 2
       
       
ΔΡΕΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 8  
ΚΥΡΙΑΤΖΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 3  
ΤΑΚΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ 3  

 

Για Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

(εκλέγονται 7)

    ΨΉΦΟΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ 57
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 37
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 26
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ 23
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 22
ΣΤΑΥΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ 18
ΑΥΓΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ 11

 

Για Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος
(εκλέγονται 3)

  ΨΉΦΟΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΚΕΡΚΗ 6
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ 6
ΘΕΟΔΩΡΑ ΡΕΒΕΛΟΥ 6

 

Για Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
(εκλέγονται 4)

    ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΣΑ ΣΥΝΟΛΟ
ΘΩΜΑΣ ΤΖΕΚΟΣ 12 12 24
ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑ 7 7 14
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ 9 3 12
ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 1 3 4

 

Για Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης
(εκλέγονται 7)

  ΨΉΦΟΙ
ΜΑΝΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ 19
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣΑΟΥΤΗ 15
ΛΕΒΑΝΤΙΑ  ΑΔΑΜΑΚΗ 7
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 7
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ 7
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ 5
ΟΛΓΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ 5
ΧΑΡΙΣ ΤΥΜΠΑΚΙΑΝΑΚΗ  5
ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ 2

 


Για Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου
(εκλέγονται 3)

    ΨΗΦΟΙ
ΧΡΥΣΑ (ΧΡΥΣΟΥΛΑ) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 9
ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΟΥΛΛΗ 5
Σελίδα 1 από 18

Επικοινωνία

til τηλ: 2109966896

fax φαξ: 2111830565

email info@ed-de.gr

map  Λεβιδίου 23

       Αθήνα 10442

       Ελλάδα

ΔΣ ΕΔΔΕ

Πρόεδρος: Κανελλάκης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος: Δημοσθενόπουλος Χάρης

Γραμματέας: Τσιρώνης Βασιλης

Ταμίας: Τσιούδας Θανάσης

Μέλη:

Μανωλαράκης Μανώλης
Υδραίος Γιάννης
Ζουμπανέας Ευάγγελος

Συνδεθείτε μαζί μας

Κοινωνικά δίκτυα

facebookFacebook

twitterTwitter

youtubeYoutube 

Σύνδεση

Δεν είναι δυνατή η σύνδεαση