Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 16:13

Ανακοίνωση Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

EDDE

Ανακοίνωση Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος κατόπιν αναφοράς πολιτών, προχώρησε σε διερευνητικό ερώτημα προς στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας στην περιφέρεια Κοζάνης αναφορικά με την δραστηριότητα του κυρίου Γκουλαξίδη Ντένη στη πόλη της Πτολεμαΐδας.

Κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο λειτουργίας του κου Γκουλαξίδη Ντένη διαπιστώθηκε ότι το γραφείο του λειτουργούσε χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια. Επίσης διαπιστώθηκε ότι και ο ίδιος δεν ήταν κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Διατολόγου Διατροφολόγου παρά τις όποιες δηλώσεις και διαφημιστικές προβολές έχει κάνει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

Παραπέρα διαπιστώθηκε ότι στο χώρο γίνονταν παράνομη εμπορία και διακίνηση συμπληρωμάτων διατροφής μιας και δεν υπήρχε σχετική άδεια λειτουργίας καταστήματος εμπορίας συμπληρωμάτων αλλά ούτε είχαν ακολουθηθεί οι διαδικασίες της υφιστάμενης νομοθεσίας.

Ενημερώνουμε τους πολίτες καταναλωτές να αποφύγουν οποιαδήποτε σύσταση από μη ειδικούς, μη κατόχους άδειας άσκησης επαγγέλματος και να αναζητήσουν υπηρεσίες διατροφής από νόμιμους διαιτολόγους-διατροφολόγους. Επίσης να αποφεύγουν τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής που δεν έχουν γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Δείτε την αναφορά της ΕΔΔΕ εδώ

Γκουλαξίδης αναφορα περιφέρειας Κοζάνης1

Γκουλαξίδης αναφορα περιφέρειας Κοζάνης2

Read 6316 times

Επικοινωνία

til τηλ: 2109966896

fax φαξ: 2111830565

email info@ed-de.gr

map  Λεβιδίου 23

       Αθήνα 10442

       Ελλάδα

ΔΣ ΕΔΔΕ

Πρόεδρος: Κανελλάκης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος: Δημοσθενόπουλος Χάρης

Γραμματέας: Τσιρώνης Βασιλης

Ταμίας: Τσιούδας Θανάσης

Μέλη:

Μανωλαράκης Μανώλης
Υδραίος Γιάννης
Ζουμπανέας Ευάγγελος

Συνδεθείτε μαζί μας

Κοινωνικά δίκτυα

facebookFacebook

twitterTwitter

youtubeYoutube 

Σύνδεση

Δεν είναι δυνατή η σύνδεαση