Βάζουμε τρίποντο στην υγεία

Βάζουμε τρίποντο στην υγεία

2

Επιστολή της της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη προς την ΕΔΔΕ

Μπορείτε να διαβάσετε τη επιστολή ΕΔΩ 

Φέτος η ΠΟΣΣΑΔΙΑ διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό παιγνίδι με τη χρήση της τεχνολογίας για τα παιδιά και τους νέους. Σκοπός της η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, η πρόληψη και η ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Παράλληλα, στόχος της είναι και η καταπολέμηση του στίγματος που περιβάλλει τη χρόνια αυτή πάθηση και δημιουργεί πλείστα προβλήματα τόσο στην προσωπική, όσο και στην κοινωνική ζωή των πασχόντων.

Η ΠΟΣΣΑΔΙΑ προσκαλέι όλους όσους ενδιαφέρονται, να λάβουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι γνώσεων μέσα από τη συσκευή κινητού ή tablet. Δημιουργήσαμε μια εφαρμογή μέσα από την οποία θα τροφοδοτούμε τους συμμετέχοντες με ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό και στη συνέχεια θα τους καλούμε να τεστάρουν τις γνώσεις τους απαντώντας σε quiz γνώσεων.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση (9-13 Νοεμβρίου), κάθε παίκτης θα απαντά σε ατομικά challenges ερωτήσεων σχετικά με το ενημερωτικό/εκπαιδευτικό υλικό που θα λαμβάνει καθημερινά.

Στη δεύτερη φάση (14-22 Νοεμβρίου), το παιχνίδι «ανοίγει» και κάθε παίκτης μπορεί να παίζει εναντίον άλλων παικτών, αποκτώντας, ταυτόχρονα, μέσα από το παιχνίδι σημαντικές γνώσεις για την υγεία, τον Σακχαρώδη Διαβήτη αλλά και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η διαδικασία εγγραφής για να συμμετάσχει κάποιος στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται σε δύο απλά βήματα: είτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ ή σκανάροντας με το κινητό του το σχετικό QRCode που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτόν τον σκοπό και συμπληρώνοντας τα ζητούμενα στοιχεία. Στη συνέχεια μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή «Diabetes Quiz Academy» είτε από το App Store είτε από το Google Play ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτει και … το παιχνίδι αρχίζει!

POSSASDIA TRIPONTO QRCODE

Μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό υλικό της καμπάνιας ΕΔΩ

1

 

Σχετικά Κείμενα: