Κοινοποίηση αιτήματος ΕΔΔΕ για ΦΠΑ σε Διαιτολόγους - Διατροφολόγους στον Πρωθυπουργό

Κοινοποίηση αιτήματος ΕΔΔΕ για ΦΠΑ σε Διαιτολόγους - Διατροφολόγους στον Πρωθυπουργό

Ημερ/νία : 16/6/2016
Αρ. Πρ.: 145
Προς: Αξιότιμο Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Γραφείο Πρωθυπουργού

Θέμα : «ΦΠΑ σε Διαιτολόγους - Διατροφολόγους»

Κε Πρόεδρε της Κυβέρνησης

Σας κοινοποιούμε έγγραφο που έχουμε αποστείλει από 28/3/2016 στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών με αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων ΑΝΥΠΟΙΚ0000804, αναφορικά με το καθεστώς ΦΠΑ που ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχει επιβληθεί στο επάγγελμα του Διαιτολόγου Διατροφολόγου και που μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει επίσημης απάντησης από τον Υπουργό ή τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Κατανοούμε την κρισιμότητα των στιγμών και έχουμε πλήρη συναίσθηση της οικονομικής συγκυρίας. Είμαστε και εμείς καθημερινά μάρτυρες των δύσκολων στιγμών που όλοι οι Έλληνες Πολίτες βιώνουν και αντιμετωπίζουν συνολικά αλλά ατομικά.

Δεν ζητάμε να μας χαριστούν φόροι. Ούτε ζητάμε να τύχουμε κάποιας ευνοϊκής χαριστικής ρύθμισης που θα μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους Έλληνες Πολίτες ή άλλους φορολογούμενους. Δεν ζητάμε να μην καταβάλουμε αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ να καταβάλουμε σαν Έλληνες Πολίτες στα Δημόσια Ταμεία.

Ζητάμε ΙΣΗ και ΔΙΚΑΙΗ φορολογική αντιμετώπιση με τα υπόλοιπα παραϊατρικά επαγγέλματα. Ζητάμε απλά να εφαρμοστεί ο νόμος και να ισχύσουν οι κοινοτικές διατάξεις που αφορούν όλα τα παραϊατρικά επαγγέλματα που παρέχουν περίθαλψη και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Απευθυνόμαστε σε εσάς για να μπορέσουμε επιτέλους να τύχουμε μίας απάντησης και μίας θετικής εξέλιξης σε ένα δίκαιο αίτημα μας.

Εκ μέρους του ΔΣ

 

Δείτε το κείμενο ΕΔΩ

Σχετικά Κείμενα: