ΚΟΙΝO ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ

ΚΟΙΝO ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ

  • Δεν πρόκειται να υπάρξει προοπτική λύσης για το Ασφαλιστικό χωρίς την συναίνεση των εμπλεκομένων φορέων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ανοικτός και ειλικρινής διάλογος πριν από την διαμόρφωση της οποιαδήποτε πρότασης.
  • Είναι απαραίτητος ο συντονισμός και η κοινή δράση όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των Ελεύθερων Επαγγελματιών με σκοπό την μέγιστη προβολή των θέσεων τους αλλά και την ακύρωση του προσχέδιου νόμου για το ασφαλιστικό.
  • Είμαστε σταθερά αντίθετοι σε επιλογές που σαν στόχο έχουν την είσπραξη εισφορών και όχι τον εξορθολογισμό και εξυγίανση του Ασφαλιστικού συστήματος.
  • Θεωρούμε ότι η βάση του προβλήματος βρίσκεται στην αυξημένη ανεργία που θα διογκωθεί μιας και όλες οι μέχρι σήμερα επιλογές κινούνται σε αντιαναπτυξιακές επιλογές 

Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν την συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και τον προγραμματισμό δράσεων δημοσιοποίησης της αντίθεσης τους στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Οι φορείς διατύπωσαν την απαίτησή τους για άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας προκειμένου να ζητήσουν την έναρξη πραγματικού διαλόγου για το Ασφαλιστικό.

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΓΣΕΕ
ΕΣΕΕ
ΕΣΗΕΑ
ΠΑΣΕΓΕΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΕΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
OIKONOMIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
& ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
EΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ

Σχετικά Κείμενα: